DecoSfat.ro

Sfaturi decoraţiuni interioare, design interior

bed_1-130x98 Optimizarea spaţiilor miciExistă multiple metode de mărire optică a unui spaţiu. bed_4-130x98 Optimizarea spaţiilor miciCuloarea deschisă a pereţilor, folosirea a cât mai multor oglinzi, cât mai multă lumină naturală, toate acestea vor da senzaţia unui spaţiu mare în apartament sau casă. Dar aceasta va fi doar o simplă iluzie optică!

Dar, există oare o posibilitate reală de a crea cât mai multă spaţialitate, de a mai obţine măcar câţiva metri pătraţi în plus. V-o spunem, da, există! Instalarea unui pat rabatabil - este o soluţie practică şi simplă de a câştiga mai mult spaţiu.

bed_2-130x98 Optimizarea spaţiilor miciZiua acesta este ascuns la perete, servind şi ca o piesă de mobilier, iar noaptea se transformă într-un dormitor spaţios şi confortabil.

Fără prea mult efort acest pat rabatabil îşi ia locul lângă celelalte piese de mobilier la perete.

bed_6-130x98 Optimizarea spaţiilor miciSistemul constructiv al acestui pat permite folosirea lui atât în poziţie verticală, cât şi orizontală: alegerea, de regulă, depinde foarte mult de spaţiul din cameră. La amândouă aceste variante există atât avantaje, cât şi dezavantaje. Cea mai preferată este cea de o persoană cu rabatarea verticală, atunci când patul este strâns, ocupă mai mult spaţiu pe lăţime. bed_5-130x98 Optimizarea spaţiilor mici

Ziua este neobservabil, iar noaptea e nevoie de 2 metri liberi pentru a putea fi rabatat. De aceea pentru o cameră cu intrare mică este mult mai bună varianta cu rabatarea orizontală. Situat pe lângă perete, chiar şi atunci când patul este desfăcut permite un acces liber în cameră.

bed_3-130x98 Optimizarea spaţiilor miciDe asemenea, este foarte util atunci când vă va servi drept pat pentru musafiri, în mod obişnuit nu ocupă spaţiu, şi există variante foarte frumoase cu rol decorativ  şi îl veţi folosi doar atunci când e nevoie.

De obicei, la cumpărare ar trebui să primiţi o garanţie de 2 ani, dar asta nu înseamnă că nu vă va sluji mai mult. :)

Dă mai departe:
 • Technorati
 • Google

Mai citiţi despre decoraţiuni interioare...

 • Amenajarea şi mărirea unui spaţiu mic
  Aproape în fiecare apartament există o cameră mică şi care se vrea mărită măcar vizual. Ce ne sfătuiesc specialiştii în acest caz? Voi trece în revistă o serie de 10 propuneri pe care vă invit să
 • Camera copilului
  Camera copilului este un univers special şi aparte, în care totul este supus propriilor reguli, stabilite de copilul care trăieşte în el. Există câteva recomandări care trebuie urmărite atunci când amenajăm şi alegem mobila pentru camera
 • Sfaturi de amenajare pentru camera copilului
  Chiar încă înainte de naşterea copilului noi deja ne preocupăm de viitorul lui. Dar iată a venit şi momentul când puiul nostru este acasă, în cămeruţa lui, atunci realizăm că creşterea unui copil nu este
 • Bucătăria viitorului
  V-aţi imaginat cândva cum va arăta bucătăria viitorului? Nu? Noi am făcut acest lucru. Şi chiar l-am transformat în realitate. Bucătăria de 11 mp a fost schimbată foarte mult, s-au aplicat o serie de stiluri, dar,
 • Stilul Art Deco în dormitor
  Proiectul a fost o adevărată provocare, pentru că dormitorul avea o formă triunghiulară. Primul lucru pe care trebuia să-l facă designer-ul a fost alegerea unui stil potrivit pentru această cameră cu o suprafaţă ciudată. Alegerea s-a
 1. Oana Said,

  Buna ziua,

  Ma intereseaza sa stiu dcaa aceste paturi recomandate pot fi comandate si in Romania.
  Poate aveti o adresa de contact de la o astfel de firma.

  Va multumesc.

  Oana

  [Răspunde]

  admin Reply:

  Buna Oana,

  DecoSfat.ro este un site pentru sfaturi si informare in domeniul design interior. In cazul in care gasim o firma care comercializeaza astfel de paturi, iti trimitem un mail.

  Admin.

  [Răspunde]

 2. Mary Said,

  ok,admin “doar ptr.informare” dar produsele din imaginile prezentate de ce firma au fost facute ?(sper ca nu “din afara”).

  [Răspunde]

  admin Reply:

  Nu cunoaştem vreo firmă care să fabrice/comercializeze aceste paturi în România. Momentan suntem axaţi pe faptul de a informa şi a propune idei interesante de decorare.

  [Răspunde]

 3. Mihaela Said,

  se pot face la comanda, sotul meu a facut astfel de patuturi in varianta mai mica pentru o gradinita, tot din nevoie de extra spatiu :)

  [Răspunde]

Adaugă comentariu